lørdag 26. september 2009

Graving og grunnarbeider


Gravingen gjorde vi unna i sommer da vi ventet på byggesøknaden. Vi la også klart til utløpet.
Det var det Hansen som stod for.
Får si som Ingrid Espelid: Må jo juksa littegranne...

I slutten av august ble det litt sprenging som "DynamittHarry" i Degernes tok seg av.

Nå i slutten av september er det fylling av singel, hoppe litt rundt med tussa og fortsette arbeidet med drenering. Nå er det så å si klart for å få opp såleblokka..
Det er kjempeflott at Jan Erik kan være med på søndag å hjelpe oss i gang.. Vi er jo ganske grønne, men Lecakurs har vi jo tatt.....og dermed innehaver av selvbyggersertifikat...Juhu..

Huset vårt

Vi har bestemt å bygge med Bolig Partner og har tatt utgangspunktet i hustypen Kongsheim i Nostalgiserien. Vi har endret litt... 7. juli mottok kommunen byggesøknaden, 19. august fikk vi byggesøknaden godkjent.

Litt om oss

Vi er en familie på 4 som skal til med husbygging. Vi skal flytte fra urbane Fredrikstad til ødemarka, nærmere bestemt Degernes... Er vi gale? Det blir spennende, ungene vet ikke bedre så de er iallfall klare.. Eldstemann heter Odin og er 5 år, vesla er 2,5 år og heter Mathilde. Jeg vet jo hva jeg går til som er oppvokst på landet, men det blir spennende å se hvordan kællen vil trives som er en bygutt og Fredrikstadpatriot... Men får vel nevne at han ikke er noen typisk bygutt som vandrer på cafeer, shoppingcentre og den slags.. Tror det vil gå BRA jeg:-)